Mässa, evenemang eller jubileum

Mässa, evenemang eller jubileum

Mässa och/eller Jubileum. Ska ni marknadsföra företaget och produkterna på mässa? Dala Partytält har allt ni behöver för att rama in er utställning. När ditt företag ska jubilera - Dalapartytält levererar! 

Sagobröllop - Dalapartytält

Sagobröllop - Dalapartytält

Sagobröllop! Går ni i bröllopstankar, drömmer ni om det stora sagobröllopet i vitt ? Sedan 1996 har Dala Partytält AB hjälpt brudpar med ett av deras viktigaste

Bröllopstält i dalarna

Bröllopstält i dalarna

Fina bröllopstält. De blivande brudparen bokar för fullt inför ett av deras största ögonblick i livet -Det stora sagobröllopet i vitt .

Partytält för kalla dagar

Partytält för kalla dagar

Partytält för kalla vinterdagar med värme. Sitt ute inne i ett partytält med värme och valbar utsikt :-) Vi har allt du kan önska dig för att ditt evenemang ska bli lyckat med allt från värme till catering. 

Medvetna val, partytält

Medvetna val, partytält

Medvetna val. Som både du & vår planet vinner på! Engångstallrikar & -bestick kan ibland kännas som ett smidigt alternativ när man inte riktigt kan finna tid eller energi till att diska

Nya Partytält

Nya Partytält

Nya hyrtält och Partytält. Nya tält på väg. Nu anländer nya tält för bokning i sommar. Boka nu för att vara säker på att ditt evenemang har skydd mot väder och vind. 

Väder och vind - Partytält

Väder och vind - Partytält

Väder & Vind med Partytält. Vi levererar och reser tält för event, bröllop, företagsevenemang, fester och till alla tillfällen då det kan behövas tak över huvudet.

Transparent bröllop - Partytält

Transparent bröllop - Partytält

Transparent Partytält. Ett unikt tält/partytält helt transparent. TRANSPARENT ... alltså hela tältet helt genomskinligt är en nyhet för år 2021.

Du väljer platsen för ditt Partytält

Du väljer platsen för ditt Partytält

Platsen är allt, du väljer! Ett universalt skydd mot det oförutsedda med ett Partytält. Arrangera din fest med tanken att du kan vara var du vill då ett partytält skyddar dig mot vind, regn och kyla, så skapa för dig och de dina ett rum i det fria var du vill så fixar vi allt det andra.

Bröllop i Partytält

Bröllop i Partytält

Den perfekta kombinationen, Bröllop - Partytält. Det stora påkostade sagobröllopet helt i vitt, eller kanske ett lite enklare alternativ? Oavsett vilket ni väljer, så är ett tält alltid en trevlig och uppskattad inramning till festen.

Underhållning i Partytält

Underhållning i Partytält

Underhållning i Partytält. Allt kan ingå i ditt hyrtält. Vi förmedlar dessutom kontakten med catering, underhållning etc. Tveka aldrig att fråga.

Fira i Partytält

Fira i Partytält

Party, fest, högtid i Partytält. Bara fantasin sätter stopp för din fest i hyrtält. Listan kan göras lång när man vill ha trevligt som till exempel dop, födelsedagsparty, jubileum, namnsdag, , påsk, midsommar, bröllop, förlovning, stadsfestival, företagsevent etc. Eller bara för att hålla regnet och kylan borta. Så låt fixa det tråkiga så kan ni ha det roliga :-).